Објављено: 25. јула 2010., 14:37 0

Ултра (Феат. Свизз Беатз), Лигхт Уп (Феат. Драке), Маибацх Мусиц 2 (Унрелеасед Версе), Форевер Иоунг (Ремик) (Феат. Беионце), И Ванна Роцк (Г-Мик) (Феат. Снооп Догг), Ја играм (Феат. Робин Тхицке), Гласине (Феат. Кери Хилсон & Тимбаланд), Трип Довн Мемори Лане, Цхи Товн, Цан'т Кноцк тхе Хустле, Висхинг он А Стар, Хард Кноцк Лифе, До ит Агаин (Феат. Беание Сигел & Амил), Цханге тхе Гаме (Феат. Мемпхис Блеек & Беание Сигел), Иззо, Бонние & Цлиде (Феат. Беионце), Дирт Офф Иоур Схоулдер, Лост Оне, Роц Боис, Иоунг Форевер Оутро