Објављено: 5. јула 2011., 23:21 0

ВОТВ 2 (Увод), Трагедија (у продукцији Лек Лугер), Хард Он А Битцх (Феат. Цхилл Вилл) (у продукцији Фат Бои), Лил Фриендс (у продукцији Лек Лугер), камера спремна (у продукцији Фат Бои), Псицхо (Феат. ИЦ & ИГ Хоотие) (Прод. Соутхсиде), Брррр (Супа Цолд) (Прод. Фат Бои), Гуцци Талк, Транслатион (Феат. Цартел & Ио Готти) (Прод. Друмма Бои) ), Так Фрее (у издању Друмма Бои), Сцотти (у продукцији Кнуцклехеад), играјте своје карте (Феат. ИЦ) (у продукцији Схавти Редд), кривац (у улози Иоунг Буцк) (у продукцији Друмма Бои) , Тво Допе Боис (Феат. Цхилл Вилл) (У продукцији Заитовен), Тоо Турнт Уп (Феат. Иелаволф) (У продукцији Друмма Бои), МВП (Феат. Јаггед Едге) (У продукцији Друмма Бои), мајор ( Феат. Воох Да Кид) (продукција Соутхсиде), недавно (Феат. 50 Цент) (продукција Друмма Бои), јуче (бонус) (продукција Друмма Бои)